Wijzigingen piketpoules

Binnen de piketpoules DPG, ACGZ, OvD-G, HIn en HOn hebben zich de afgelopen periode de volgende wijzigingen voorgedaan:

Hoofd Informatie

Annemarie Weltevreede heeft het GHOR-bureau verruild voor een andere organisatie en daarmee ook haar HIn-piket opgezegd. Marcel Jonker heeft de HIn-opleiding met succes afgerond en is sinds 1 september opgenomen in de HIn-poule.

De HIn-poule bestaat nu uit: Caspar Signet, Jennes Meydam, Trudy Burgerding (allen GGD Amsterdam), Iris Walraven (Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis), Marcel Jonker (GHOR) en Audri van Duin (GHOR/aandachtsfunctionaris).

Hoofd Ondersteuning

Daniel Pereira Filho, Marijke Ekkelboom en Hetty Blaauw hebben de HOn-poule verlaten. BartJan Mulder en Wendy Alers zijn hiervoor in de plaats gekomen. Tenslotte zal Anouk Wisse (Projectleider Jij en je gezondheid GGD Amsterdam) in januari met de opleiding gaan starten.

De HOn-poule bestaat nu uit: Suzanne Wiese, BartJan Mulder, Wendy Alers (allen GGD Amsterdam), Cindy Charlemagne (GHOR) en Bart Waanders (GHOR/aandachtsfunctionaris).

Officier van Dienst-Geneeskundig

GertJan Schurink, Michiel Smits, Michiel van Hoek en Marcel Hartog zijn gestopt met hun OvD-G functie. Bob Bouma, Lars Wegman, Joris van Tongeren, Remco Tolsma en Albert Jan Huisman hebben hun opleiding in juni met succes afgerond en draaien nu mee in de piketpoule.

De OvD-G-poule bestaat momenteel uit: Ronald Bakker, Ruud van Bodegraven, Thijs Gras, Michel Grootkerk, Asha Moelchand, Arjan Spijker, Bob Bouma, Remco Tolsma, Lars Wegman, Joris van Tongeren, Albert Jan Huisman en Michel Bijl (GHOR/aandachtsfunctionaris). Met uitzondering van Michel Bijl zijn alle OvD-G’en in het dagelijks leven werkzaam bij de Ambulance Amsterdam.

ACGZ

Sandra Heijs en Yvonne Hazeveld zijn gestopt met hun piketfunctie. Jeroen Slieker (GHOR) volgt momenteel de ACGZ-opleiding. Dennis van Kraayenoord (GHOR) heeft de opleiding onlangs voltooid en wordt gedurende deze periode voorbereid op het ACGZ-piket.

De poule bestaat nu uit: Karin Meijer, Jan Dirk van de Ven, Kier de Jong, Ria Logtenberg, Annelies Boer, Wendy de Haas, Jan van Asperen en Bart Richter (aandachtsfunctionaris).

DPG

Benne Holwerda (GGD) heeft zijn DPG-opleiding voltooid en wordt nu voorbereid op het DPG- piket. De DPG-piketpoule in Amsterdam-Amstelland bestaat uit: José Manshanden, Jan Woldman, Yvonne van Duijnhoven, Fred Woudenberg en Benne Holwerda (allen GGD Amsterdam).

In Zaanstreek-Waterland heeft Paul van der Kam de poule verlaten en is opgevolgd door Amar Voogt. De DPG-piketpoule bestaat nu uit Ferdinand Strijthagen, Karien de Ridder en Amar Voogt, allen werkzaam bij de GGD Zaanstreek-Waterland. De GHOR-functionarissen in Amsterdam-Amstelland hebben nog tot het einde van dit jaar te maken met de DPG'en in Zaanstreek-Waterland.