Landelijke netwerkdag test

Op donderdag 20 juni organiseerde het GHOR-bureau Amsterdam-Amstelland een landelijke GHOR-netwerkdag. Hierbij waren bijna 200 medewerkers van GHOR-bureaus uit het land vertegenwoordigd. Thema van deze dag was Pretpark Amsterdam. Event-locatie was Pakhuis De Zwijger.

Het ochtendprogramma bestond uit een welkomstwoord door Jan Dirk van de Ven, Hoofd GHOR-bureau Amsterdam-Amstelland, gevolgd door een introductie door Joyce Langenacker, Burgemeester van Ouder-Amstel en Portefeuillehouder GHOR. Na een ludieke actie van dagvoorzitter Jelle Kuiper als adviseur van Goedhart Advies waren er presentaties over Sail en Crowd Control.

De middag ging van start met een petje-op-petje-af kwis,die voor grote hilariteit zorgde. Gedurende het middagprogramma konden de aanwezigen kiezen uit een workshop buiten (varen of wandelen) en een workshop binnen (History, Drugs, Image of Scarcity). Afgesloten werd met een optreden van Michael van Ingen, die de zaal goed in beweging kreeg. Er is veel kennis en ervaring uitgewisseld gedurende de dag, die werd afgesloten met een borrel en een buffet.