Netwerkdagen GHOR

Het GHOR-bureau organiseert dit jaar twee netwerkdagen. Dinsdagmiddag 7 november is bestemd voor alle GHOR-functionarissen (DPG, ACGZ, HIn, HOn, OvD-G), inclusief GAGS, Leider Kernteam, arts Infectieziekten, Communicatie/Voorlichting en de medewerkers van het GHOR-bureau. DPG’en José Manshanden (Amsterdam-Amstelland) en Ferdinand Strijthagen (Zaanstreek-Waterland) zullen hierbij aanwezig zijn. De middag staat in het teken van ontwikkelingen binnen de GHOR, ontwikkelingen in de veiligheidsregio’s, en de rol van GHOR-functionaris.

21 november: informatiemanagement

Dinsdagmiddag 21 november staat de rol van informatiemanagement in de witte keten centraal. Specifiek besteden we aandacht aan de afstemming tussen het Actiecentrum GHOR en de zorginstellingen die werken met LCMS-GZ. Met het doorlopen van scenario’s willen we graag wederzijdse verwachtingen afstemmen. Ook blikken we terug op de TGB-oefening die dan inmiddels heeft plaatsgevonden. De doelgroep bestaat uit alle Hoofden Informatie en Hoofden Ondersteuning, de informatiecoördinatoren en ZiROP-beheerders van acute zorginstellingen en GGD. De DPG, ACGZ, OvD-G en de medewerkers van het GHOR-bureau zijn eveneens van harte welkom.

Locatie

Beide netwerkdagen vinden plaats in De Kompaszaal. In beide gevallen is er om 12.00 uur een inloop en lunch. Het inhoudelijk programma begint om 13.00 uur en eindigt met een borrel om 16.30 uur.

Heb je een uitnodiging ontvangen maar je nog niet aangemeld, doe dit dan zo snel mogelijk via info@ghorasd.nl.