Wijzigingen piketpoules

Het afgelopen half jaar heeft het GHOR-bureau afscheid genomen van een aantal GHOR-functionarissen en een aantal nieuwe functionarissen verwelkomd.

OvD-G

Binnen de OvD-G-groep hebben Peter van den Nouland, Renate Bongaards en Peter Kats hun functie beëindigd. Twee van de vacante functies worden opgevuld door Michel Grootkerk (onlangs geslaagd voor zijn OvD-G-opleiding) en Ron Zwanenburg. Michiel Smits zal de laatste OvD-G-plek gaan opvullen. Hij is net gestart met de OvD-G-opleiding en zal eind dit jaar examen doen. In januari 2017 zal de OvD-G groep weer op volle sterkte (14) zijn.

HIn

Het is alweer even geleden, maar Sevgi Extra en Egbert Vis (beiden GGD Zaanstreek-Waterland) zijn resp. in januari en april geslaagd voor het HIn-examen en draaien nu piketdiensten.

HOn

Kitty Verhaart is in juli gestopt met haar HOn-piketdiensten. Hetty Blaauw en Sylvie Sodoyer (beiden GGD Amsterdam) zijn onlangs geslaagd voor het HOn-examen en gaan in de loop van dit jaar piketdiensten draaien.

DPG

Yvonne van Duijnhoven (GGD Amsterdam) en Karien de Ridder (GGD Zaanstreek-Waterland) hebben hun DPG-opleiding voltooid en draaien nu piketdiensten voor respectievelijk de veiligheidsregio's Amsterdam-Amstelland en Zaanstreek-Waterland.

GHOR-functionarissen in beeld

Tenslotte hangt er sinds kort een groot bord in de gang bij de GHOR, met hierop de foto's van (bijna) alle GHOR-functionarissen: handig als je wilt weten wie je collega's zijn!

GHOR-functionarissen in beeld