GHOR-netwerkbijeenkomst zorginstellingen groot succes

Donderdag 30 januari 2020 heeft de GHOR een netwerkbijeenkomst georganiseerd voor alle zorginstellingen in de regio Amsterdam-Amstelland.

Met ruim 80 inschrijvingen waren de zorginstellingen goed vertegenwoordigd. De directeur van de veiligheidsregio, Tijs van Lieshout, opende de netwerkbijeenkomst. Hierna zoomde een aantal sprekers van onder andere het IFV, Reade, Liander en het Ter Gooi ziekenhuis verder in op het scenario uitval elektriciteit en de impact daarvan binnen de zorg. Vervolgens ging de groep uiteen om aan de slag te gaan met een ‘table top’ waarbij de stroom langdurig uitviel in heel Amsterdam. Na afloop van de bijeenkomst werd een fact sheet met meer achtergrondinformatie uitgereikt.

Opening door Jan Dirk van de Ven en Tijs van Lieshout

Presentaties in plenaire zaal

Alle deelnemers hebben aangegeven het thema goed gekozen te vinden en gaven de bijeenkomst maar liefst gemiddeld een 8. Bijna iedereen (98%) gaf aan voldoende de tijd te hebben gehad om te netwerken en 92% heeft aangegeven meer bewust naar huis te zijn gegaan rondom het thema uitval elektriciteit.

Table top

Meer informatie over deze netwerkbijeenkomst of het inplannen van een table top bij een zorginstelling? Neem dan contact op met Karin Meijer of Wendy de Haas.