Nieuwe kantoorruimte voor het GHOR-bureau

De medewerkers van het GHOR-bureau zijn half juni terug verhuisd van een tijdelijke werkplek naar de oude vertrouwde gang op de 1e verdieping (A1) van het pand van de GGD Amsterdam.

Hoewel de 'oude' inrichting er op zich nog prima uit zag, voldeed deze toch steeds minder aan de huidige wensen en eisen die aan een kantoorruimte gesteld mogen worden en is dus verbouwd. Zo was er behoefte aan verschillende soorten (flex)werkplekken, afhankelijk van het 'soort' werk waar je mee bezig bent. Zo zijn er stilte-ruimtes, reguliere werkplekken, diverse overleg- en vergaderruimtes en bankjes om bezoek te ontvangen, te brainstormen of rustig met je Ipad aan te werken.

Belangrijk is ook dat er muren zijn weggehaald, die vervangen zijn door glazen wanden. Hiermee wordt een veel opener, transparanter effect gecreëerd.

Tenslotte verhuist het Actiecentrum GHOR, dat dringend toe was aan een facelift, binnenkort ook naar de GHOR-gang. Op het moment dat het Actiecentrum niet in gebruik is voor rampen/crises, kan de werkruimte gebruikt worden als reguliere kantoorruimte.

Nieuwsgierig geworden? Wij laten u graag onze nieuwe werkplek zien! Voor een voorproefje, bekijk de foto's.

Flexwerkplekken

Bibliotheek

Overleg/werkplekken