Nieuwe collega's: Jeroen Slieker en Marjon Helder

Bij het GHOR-bureau zijn twee nieuwe medewerkers in dienst. Een kennismaking:

Bij deze stel ik me graag aan even voor: mijn naam is Jeroen Slieker (44). Sinds 1 juni dit jaar werk ik bij de GHOR Amsterdam-Amstelland als Beleidsmedewerker. Ik hou me in deze rol bezig met de interne bedrijfsvoering van de GHOR en de crisisorganisatie van de GGD. Daarbij ben ik in opleiding tot ACGZ en hoop begin 2020 deze piketfunctie te kunnen gaan vervullen.

Ik heb Psychologie en daarna Beleid, Communicatie en Organisatie gestudeerd. Voordat ik bij de GHOR in Amsterdam ben komen te werken, werkte ik bij de GHOR Noord-Holland Noord. Daarvoor  heb ik verschillende beleids- en managementfuncties gehad binnen de huisartsen- en ouderenzorg.

Jeroen Slieker

Naast mijn werk ben ik in opleiding tot Jungiaans therapeut en zit ik in het bestuur van een boeddhistische organisatie, wat ik allemaal met veel plezier doe. Ik woon in Amstelveen met mijn vriendin en (binnenkort) onze hond.

Dat is het in vogelvlucht. Wellicht komen we elkaar binnenkort eens tegen en kunnen we verder kennis maken!

Marjon Helder

Sinds 1 oktober is Marjon Helder gedetacheerd bij de GHOR. Ze komt ons in zes maanden lang twee dagen in de week helpen bij het opnieuw beschrijven van onze crisisorganisatie: visie, beleid, doorwerking naar vakbekwaamheid en andere onderwerpen. Ze zal dat mede doen in het licht van de ontwikkelingen binnen de Veiligheidsregio.

Marjon werkt al jaren als beleidsmedewerker bij het directiebureau van de brandweer/veiligheidsregio.